Vi oplevede, at du så og mødte vores datter

Vi har en del unge mennesker, som har det uhyrlig svært efter at have oplevet mange store følelsesmæssige udfordringer i deres unge liv. Det er en fornøjelse at se, hvordan de lidt efter lidt finder glæden og livslysten, og hvordan deres forældre føler lettelse og får nyt overskud.

En gang imellem må man dele de tilbagemeldinger fra klienter, som fylder en med glæde og med taknemmelighed for at kunne gøre en forskel. Som fx denne:

 

“Kære Jonna. Tusind tak for i går – du er god! Og det, du sagde, gjorde virkelig indtryk. Vi oplevede, at du så og mødte vores datter. Og hun følte sig mødt, er jeg sikker på. Du er guld værd. Også tusind tak for rapporten, som jeg har læst igennem flere gange. Den er bare så god, fyldestgørende og nærværende. Igen her viser du bare, at du ser vores datter som den pige, hun er. Jeg tror, mødet med dig har gjort, at hun kan se, der er en mulighed for at få det bedre med sig selv, og du har givet hende indsigter i, hvordan tingene hænger sammen – tak! Og så positivt at læse om de behandlingsformer, du anbefaler”.

 

Mor til pige på 17 år med spiseforstyrrelse og følelsesmæssige udfordringer.


 

Lukket for kommentarer.