Nybagte forældre – når det ikke bare kører

Foredrag med specialkonsulent, coach og forfatter Jonna Jepsen, som har over 20 års erfaring med børn og forældre i Danmark og Norge.

 

Er det svært at få amningen til at fungere? Har jeres barn problemer med at spise eller spiser det for lidt? Vækker jeres barns hovedfacon eller hud bekymring? Er jeres barn længe om at vende sig, holde hovedet, trille og kravle? Er I som forældre trætte, og går det ud over humøret?

 

9 ud af 10 forældrepar til nyfødte har bekymringer eller oplever problemer. Det viser en undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed og tal fra databasen Børns Sundhed. Amning og spisning er et problem for over halvdelen af alle forældre til spædbørn.

Desuden er der bekymring om sansemotorisk og fysisk udvikling. Forældres – især mødres – træthed og tristhed er også ofte en udfordring. Der er altid noget at gøre!

Hør et foredrag, som giver gode logiske forklaringer på årsagerne til de bekymringer og udfordringer, I kan stå over for som spædbarnsforældre. I får også helt konkrete råd til, hvordan I kan hjælpe jeres barn til god trivsel og udvikling. De konkrete løsningsforslag er rettet imod at opbygge jeres barns forudsætninger for at trives og udvikle sig alderssvarende. Vi går også bag symptomerne i forhold til jeres trivsel som forældre. Der vil være god tid til spørgsmål.

 

Den 19. oktober 2017, kl. 19-21

Teaterbygningen i Køge

 

Tilmelding her


 

 

Lukket for kommentarer.