Bekymringer om dit barns trivsel og skolegang efter sommerferien?

Vi kan hjælpe dig med at tage fat om årsagerne og gennemføre en plan for at skabe de bedste rammer og betingelser for trivsel, glæde og udvikling.

 

For at barnet skal trives og være glad for at gå i skole, må der være taget hånd om alle basale områder: Relationerne, de voksnes tilgang og pædagogik, samarbejde mellem skole og hjem, familiens samlede situation, de daglige rammer, sansemotorikken, nervesystemet, følelseslivet, kosten, søvnen og immunforsvaret.

Med udgangspunkt i barnets historie og aktuelle trivsel og tilstand tager vi fat i alle aspekter. Vi navigerer målrettet gennem de processer, der afbalancerer og retter op på det, der ikke fungerer godt.

Vi har mange vellykkede forløb, der alle sammen viser, at vi kan nå rigtig langt med en målrettet og helhedsorienteret indsats og en imødekommende og indfølende tilgang.

Vi har ikke alene en professionel erfaring og tilgang, men også personlige erfaringer. Vi kender jeres udfordringer på egen krop og har selv gået vejen til trivsel og glæde.

 

 

Sådan skriver et forældrepar til en for tidligt født dreng på nu 10 år, som var meget sensitiv og havde udfordringer på det sociale og følelsesmæssige område. Forældrene var bekymrede for skolestart/-gang og havde udfordringer med PPR:

 

“Vi husker på dig ofte, for du har gjort så afgørende en forskel for vores familie!

Vi har fulgt din handleplan, og alle ”behandlinger” har været meget udviklende i positiv retning, og gjort en kæmpe forskel.

Vi har fulgt vores mavefornemmelse hele vejen igennem, og selvom vi har mødt massiv modgang på mange fronter ind imellem, ja, så har vi holdt fast. Det er bl.a. også din hjælp, der har givet oprejsning i de hårde tider”.

 

Læs mere på hjemmesiden og kontakt os pr. mail eller telefon, hvis du vil have vores hjælp til en bedre trivsel og en positiv udvikling. Du er hjerteligt velkommen! 🙂


 

Lukket for kommentarer.